Waarom Puro wijnen?
  • Caracterroir
  • Snelle levering
  • Exclusieve wijnen
  • Kwaliteit
Puro Wijnen
Herenweg 9
8300 Knokke-Heist
0474 82 02 49
info@wijnenpuro.be

Privacy Policy

Wijnen Puro bewaart verschillende persoonsgegevens van zijn klanten en prospecten. Wij informeren u hieronder waarom wij deze gegevens verwerken en bijhouden.

Identiteit

U kan Wijnen Puro GCV bereiken op ’t Walletje 106/02, 8300 Knokke-Heist, via 0474 82 02 49 of via info@wijnenpuro.be.

Doeleinden en rechtsgrond voor de verwerking van de persoonsgegevens

De persoonsgegevens van de onze klanten en prospecten worden gebruikt in het kader van de klantenadministratie, de facturatie en het afhandelen van uw bestellingen.

Door een account aan te maken via de website van Puro wijnen GCV kunt u het batalingsproces sneller doorlopen, meedere verzendadressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en veel meer. Uw wachtwoord wordt versleuteld opgeslagen zodat dit niet uitgelezen kan worden.

Wij gebruiken uw emailadres om u op de hoogte te kunnen houden van nieuwigheden, promoties, … Indien u dit echter niet wenst, kan u zich via onze nieuwsbrief altijd eenvoudig uitschrijven.

Duur van de opslag

De gegevens worden vernietigd zodra de wettelijke bewaartermijn voorbij is.

Vertrouwelijkheid

Wijnen Puro GCV verbindt er zich toe om de veiligheid en het vertrouwelijke karakter van de persoonsgegevens te waarborgen door middel van alarmen, anti-virussoftware en andere maatregelen die we nodig achten. De website is gehost op de beveiligde servers van Combell en wij maken gebruik van een SSL-certificaat om alle gegevens tussen de server en uw computer te versleutelen.

Alle medewerkers van Wijnen Puro zijn op de hoogte van deze privacyregels en worden geacht deze te volgen.

Overmaken aan derden

Uw e-mailadres en naam wordt, indien u ingeschreven bent op onze nieuwsbrief, ook bijgehouden in Mailchimp.

Data- en verwerkingsregister

In ons data- en verwerkingsregister staat gedetailleerd over hoe wij uw persoonsgegevens bewaren en verwerken.

Recht op inzage, rectificatie of wissen van persoonsgegevens

Onze klanten en prospecten hebben het recht om de opgeslagen gegevens in te kijken, aan te passen of te laten wissen.

Wenst u uw gegevens in te kijken, gelieve ons te contacteren per e-mail via info@wijnenpuro.be of per brief naar Wijnen Puro GCV, Herenweg 9 te 8300 Knokke-Heist.

Cookies op de website

Wij gebruiken cookies om, indien u ingelogd bent, de goede werking van de website te garanderen. Daarnaast is er ook een Google Analytics-cookie waarmee wij bijhouden hoeveel bezoekers op onze website komen. Deze gegevens worden geanonimiseerd en zijn op geen enkele manier terug te traceren naar een persoon. De bezoekersstatistieken worden bijgehouden in overeenstemming met het privacy-beleid van Google.

Klachten

U heeft steeds het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens  op commission@privacycommission.be of per post:

Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer: Drukpersstraat 35, 1000 Brussel.